luni, 22 septembrie 2008

Din aduceri aminte


Si acu imi amintesc cum au venit bazaristi pe la noi la oras ca cica la ei acolo nu gaseau iarba de mancat , saracu stadion "Arene Romane" din care cade si acum tencuiala nu le putea oferi necesarul zilnic de iarba de import.

Au venit sa vada gazon fin si bun la Botosani dar nu si-au dat seama ca de fapt veneau sa vada cum "bazaristii lor" luau bataie pe capete.

2-0 pe o vreme ploioasa si un stadion plin , plus cativa scapati de la nebuni paziti de jandarmi care stateau la peluza cu niste steaguri murdare din care nu-ti dadeai seama daca e albastru sau bleu sau daca e galben sau "cacaniu" .
Plus in teren 11 fraieri din satul vecin care fugeau de rupeau sa gaseasca mingea iar cand no gaseau pe teren o luau pe cea de rezerva.
Ca sa nu fiu rau inteles este pusa o poza cu o parte din tribuna care se vede , ca sa veda lumea de la sat macar in poze alb negru ca la Botosani sunt la un meci mai multi suporteri decat sunt la Suceava in tot campionatul.
Plus ca la meci la voi acolo pe aratura v-am abtut si acolo cu 4-2 saracu Andries se saturase sa tot dea goluri : FC Cetatea Suceava- FC Botosani 2-4 (Apetri '43 Dicher '54 / Andries '8 '12 '19 Derra '74)
Probabil se va repeta si acum istoria

Niciun comentariu: