luni, 22 septembrie 2008

Cine este defapt dakay?

Cred ca mereu v-ati intrebat cine este aceasta brigada dakay... poi dakay este o mare mica brigada formata din copii frustrati, frustrati ca s-au nascut in suceava... atat de aproape de taramul geniilor (Botosani) si constientizeaza ca niciodata nu vor fi BOTOSANENI. Acum cateva zile eram nervos din cauza taranoilor de peste Siret si am scris dakay pe google sa vad ce pot afla despre ei. Am dat de "saitul" ( site pentru botosaneni) lor oficial in care am citit un articol scris de unul shcreamshnitz, cremwurshti sau ceva de genul asta... in fine, in care se laudau ca pe cand defilau ei in C si mergeau dupa echipa si nu aveau adversar in tribuna si vai de mine, si prin ce chin treceau vai si amar de ei saracii... si cica in sfasit au dat de niste rivali pe care voiaiu sa-i aplaude cu "pumnii" cica dar cred ca voiau sa zica de palme... dar asta e altceva... si cica nu i-au lasat jandarmii... ai dracului de treaba... ne cerem scuze noi in numele lor ca isi faceau datoria si nu lasau niste copii prosti sa faca vreo prostie, sa se trezeasca cu vreun cazier si sa ia bataita de la mami si tati. In final le multumeau ei soferilor sa nu-i mai ia nimeni in deplasare... tz tz tz... si al dracului... dupa lungi cautarii au gasit solutia... apeleaza la CFR.  Deci dragi cititori ( mai putin sucevenii pe care-i salut cu traditionalul MUIE suceava) sper ca v-ati facut o impresia mai proasta decat ce de pana acum despre dakay. 

3 comentarii:

Anonim spunea...

mah nereusitule! se cunoaste ca esti tzaran. 11 fraieri din satul vecin?
deci ai recunoscut ca w.c. prostosani se afla la tzara, deci cine e tzaran? muie fraierilor...niciodata paios, rapanos, prostosanean.

Anonim spunea...

Niciodata tzaran, niciodata cioban, nicodata paios, si la gura cu sloboz.... asha cum sunteti voi adica.... muie Prostosani!

Anonim spunea...

muie suceava